Koffiekletzen

Koffiekletz is een grappig en verrassend spel om te spelen met vrienden, familie, geliefden, collega’s, studiegenoten, piraten, buren, je toekomstige lief, Vladimir Poetin.

Koffiekletz

Koffiekletz brengt op een heel luchtige manier mensen bij elkaar. Het spel is niet enkel leuk om het spel zelf, maar ook om de verhalen en gesprekken die het spontaan naar boven brengt. Het is dan ook het ideale spel om te spelen met vrienden en toekomstige vrienden, tijdens een etentje, een avondje op café of een gezellig samenzijn.

Koffiekletz bestaat uit allerlei interessante, soms grappige, soms absurde, soms relationele, soms maatschappelijk relevante meerkeuzevragen waarbij een situatie geschetst wordt en dan 4 keuzemogelijkheden gegeven wordt bij de vraag: wat zou jij doen in deze situatie?

Door met meerkeuzevragen te werken wordt de stress weggenomen om zelf met een gepast antwoord te moeten komen. Op die manier is het spel ook toegankelijk voor mensen die zelf niet zo mondig zijn. Koffiekletz wordt bovendien ook heel graag gespeeld door mensen die eigenlijk niet graag spelletjes spelen.

Het is een spel dat eerlijk of strategisch gespeeld kan worden, waar mensen elkaar proberen te doorgronden en elkaar proberen te misleiden.

Sommige spelen het spel eerder psychologisch en intuïtief, terwijl anderen kiezen voor een rationele en strategische aanpak. Beide speltechnieken zijn perfect te combineren binnen het spel, zodat koffiekletz voor iedereen heel toegankelijk is. Het spel uitleggen duurt nog geen 2 minuten en je kan het zo lang of zo kort spelen als je zelf wilt.

Een voorbeeld van een vraag is: screen shot 2019-01-16 at 15.16.05

In de doos zitten 69 dilemma’s die je kan uitbreiden met extra vragen via een code die zich in de koffiekletz doos bevindt.

Koffiekletz is niet alleen leuk om zelf te spelen, maar ook het ideale geschenk om te geven aan vrienden.

Bloemen verwelken, boeken worden uitgelezen, pralines maken obees en drank maakt meer stuk dan je lief is, maar koffiekletz blijft altijd bestaan.

Je kan enkele koffiekletzen in de kast op voorraad houden en zo heb je altijd een leuk geschenkje bij de hand.

In de speldoos zit het wachtwoord die toegang geeft tot de extra vragen op deze site.

Koffiekletz wordt verkocht ten voordele van Hachiko vzw, die assistentiehonden opleidt voor mensen met een motorische handicap. https://www.youtube.com/embed/KtamZkWbTvI?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=nl&autohide=2&wmode=transparent

Hoe meer mensen op de hoogte zijn van wat we willen doen, hoe meer we Hachico kunnen helpen zodat zij hun prachtig werk kunnen voortzetten en mensen met een handicap een beter leven kunnen geven.

Jij kan ons hierbij helpen, niet enkel door zelf een spel te kopen eenmaal het gedrukt is, wat we uiteraard heel erg zouden appreciëren :), maar ook door onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/koffiekletz.be/  te volgen.