Is seksisme even onaanvaardbaar als racisme?

Ik heb het niet voor racisme, en bijgevolg heb ik het ook niet voor het fascisme en heb ik mijn bedenkingen bij mensen met een lidkaart van het Vlaams belang. In Vlaanderen is dit helemaal ok, het behoort zelfs tot de goede moraliteit om tegen het fascisme te zijn en het is moreel helemaal ok om een cordon sanitair in te stellen tegen mensen van het Vlaams belang omdat hun ideeën fascistisch en racistisch zijn.
Ik heb het ook niet voor seksisme en bijgevolg heb ik het ook niet zo voor de Islam (of gelijk welke religie waar vrouwen als minderwaardig worden gezien) en ik heb mijn bedenkingen bij mensen die heel openlijk hun lidmaatschap voor de islam laten zien, niet omwille van de mensen zelf, helemaal niet, maar omwille van het inhoudelijke van de organisatie waar ze lid van zijn.

Om de 1 of andere reden is dit echter niet ok. Ik mag wel tegen seksisme zijn, maar ik mag niet mijn bedenkingen hebben tov organisaties die seksisme goedpraten en het inhoudelijk ook zo doorgeven en opleggen aan hun leden.
Iedereen zou het totaal absurd vinden indien iemand zou oproepen om met een Vlaamse vlag rond te lopen uit solidariteit voor mensen die vuil bekeken worden omdat ze lid zijn van het Vlaams belang, maar toch roept men de vrouwen op om een hoofddoek aan te doen uit solidariteit. Is dit niet een dubbele moraliteit?