Het tepel-orgasme

Gezien de tepel-fixatie van veel mannen hebben vrouwen zelden te klagen over tepelaandacht. Integendeel, vaak is de man zo gefocust op de tepel dat hij deze al tussen zijn vingers heeft nog voor hij iets anders van de vrouw haar lichaam aanraakte, zeker wanneer het koppel al enige tijd samen is en er geen langzaam aftasten meer is. En tja, voor sommige mannen is de tepelfixatie zo groot dat ze zelf bij het eerste seksuele contact al binnen de 5 minuten na de eerste kus op zoek gaan naar de tepel.

Goede seks is al het vertellen van een mop, je begint niet met de punchline maar bouwt de verwachting langzaam op. Ze geldt ook voor borst- en tepelstimulatie!

  1. Een vrouwenlichaam is meer dan tepels, vagina en clitoris

Net als bij de clitoris houden de meeste vrouwen pas van tepelstimulatie wanneer ze al een beetje opgewonden zijn. Om zo meteen een vinger of mond naar je tepel te voelen grijpen, voelt een beetje teveel van het goede.

Geef haar hele lichaam aandacht: streel, betast en toon dat je geniet van haar welvingen en de zachtheid van haar huid.

Vergeet daarbij niet de kracht van een intieme tongkus. De lippen en tong zijn zeer gevoelig en erotiserend. Bovendien bevinden zich restjes testosteron in het speeksel van de man die de vrouw in vuur en vlam kunnen zetten.

2. Sluip dichterbij

De borst op zich is dan wel niet extreem gevoelig in vergelijking met de tepel en de clitoris, toch is het aanraken van de borst heel erotiserend. Vooral de zijkant en onderzijde van een borst worden heel vaak vergeten terwijl deze plaatsen net zeer opwindend kunnen zijn.

Screen Shot 2015-11-07 at 16.07.06

3.  neem de tepel tussen duim en wijsvinger

Het is niet de bedoeling dat je onmiddellijk begint te knijpen. Begin heel zacht, zo zacht dat de vrouw zelf haar tepel tegen je vingers aandrukt en zo aangeeft dat ze meer stimulatie wil.

Om een idee te hebben van de zachtheid denk je in het begin aan hoe je een framboosje vasthoudt.  Door je vingers tegenover elkaar heen en weer te bewegen kan je al heel veel effect bereiken en toch zacht blijven. Langzaam kan je dan de druk opbouwen, hoe hard is voor elke vrouw verschillend.

Screen Shot 2015-11-07 at 16.03.47

4. Lik

Lik nooit onmiddellijk over het topje van de tepel. Dit kan onaangenaam aanvoelen. Beter is om eerst cirkelvormige bewegingen te maken met je tong rond de tepel en zo steeds dichterbij het puntje te komen.

Er zijn ook vrouwen die niet houden van gelik op hun tepel, maar wel ten volle genieten van natte kusjes rond hun tepel.

Vraag feedback !

5.  Neem de tepel in je mond

Enkel de warmte en natheid van je mond en lippen kan soms al heerlijk genoeg zijn. Je kan natuurlijk ook zacht zuigen, en met de tijd harder en harder. Ook hier is de raad: bouw langzaam op!

8 gedachten over “Het tepel-orgasme

  1. Wat geruststellend en fijn om nu te weten dat er slechts 1 universele vrouw bestaat en deze gebruiksaanwijzing daarmee algemeen geldend zal blijken te zijn. Of blijven spontane gelijktijdige en wederkerige ontdekkingsreizen wel mogelijk al dan niet bij uitzondering?

    • Waar lees jij dat er maar 1 universele vrouw zou zijn? daarom staat er ook ‘de meeste vrouwen’ en er zijn ook vrouwen die … Maar idd, de manier om verlangen op te bouwen is een redelijk universeel gegeven, bijna een fysieke wetmatigheid, nl laten hunkeren en verlangen naar meer, een spel van teasen, een beetje geven en op tijd terug trekken. Idem voor de man trouwens.

      • ontdekkingsreis hou ik aan vast ondanks de risico’s maar in het leren met en van elkaar kan niets fout maar wel nieuw of “toch liever niet” zijn. Niet erg gewoon pauze, een slok of sanitair bezoek en weer hervatten. Nieuwsgierig zijn naar de reactie van de ander op jouw acteren v.v. Of radicaal anders; elkaar via de douche meteen compleet “in the nude” treffen. Praten, drinken, eten, zijn en misschien ook nog’s vrijen. Ook een leuke optie zo blijkt uit ervaring

  2. a propos tepels, als of die voor een man niet ook genot verschaffend kunnen zijn. Wis en waarachtig wel. Bij goed gedaan gaan hele bijzondere luikjes en laatjes open bij deze jonge man (67)

  3. Tepelorgasme vind ik heerlijkmet de borsten spelen liefs allebei en om en om de tegels zachtjes zuigen,hoe zachtjes hoe beter vele mannen weten het niet ,m’n partner weet het wel,soms veel beter .

Plaats een reactie